Brødstænger med hvidløg og havsalt

Vi har overgået os selv med denne opskrift på super lækre og bløde brødstænger. Brødenes intense smag af hvidløg, smør og havsalt får englene til at synge, og brødene er perfekte som tilbehør til supper, gryderetter, salater, til lige at suge det sidste sovs op med –...

læs mere

Hjemmelavede saltkringler

Øl og brezel (den amerikanske pretzel eller på godt dansk: saltkringle) går hånd i hånd til Oktoberfesten. Men disse lækre saltkringler kan også nydes som en appetizer, saltet snack til gæsterne eller som comfort-food på en våd efterårsaften. Denne opskrift giver dig...

læs mere

Hjemmelavede kartoffelchips med havsalt

Kartofler er fantastiske. Især nu, hvor vi begynder at bevæge os ind i det mørke halvår. Kartoffelsuppe, flødekartofler, brun sovs og kartofler. Vil du forkæle dig selv eller dine gæster, så prøv at kaste dig ud i disse fantastiske hjemmelavede franske kartofler. Det...

læs mere

Focaccia med oregano og flagesalt

Focaccia er et italiensk madbrød, som ofte er toppet med oliven, soltørrede tomater eller krydderurter. Heldigvis behøver det ikke at være indviklet at bage et lækkert brød, som får køkkenet til at dufte som de italienske olivenlunde. Her har du en nem opskrift på en...

læs mere

Lav dit eget urtesalt med friske krydderurter

Ved at bruge urtesalt i din madlavning giver du smagen et ekstra løft. Når du bruger urtesalt, nedsætter du samtidig dit daglige indtag af salt, da salt tilført krydderurter smager af mere, fordi urterne fungerer som ekstra smagsforstærkere. Med vores saltkrukker er...

læs mere