0 - 0,00 DKK

Vi vil gerne gøre noget ekstra for de af vores kunder, der gør noget ekstra for os. Derfor har vi valgt at lave en fast konkurrence blandt alle, der har anmeldt Flaky.dk på Trustpilot. Der vil blive udtrukket en heldig vinder hvert kvartal, som vil få direkte besked på den mail, de har angivet på Trustpilot.

Nå ja, og ikke mindst: Præmien består af et genopfyldningssæt bestående af 2x Flor de Sal Saltposer – og vi giver selvfølgelig også fragten.

Vi elsker at få feedback fra vores kunder, og vi er glade for både ris og ros. Og vi tåler både kritik og lovprisning. Derfor er konkurrencen heller ikke betinget af, hvordan du vælger at bedømme os. Alle bedømmelser og anmeldelser deltager automatisk i konkurrencen hvert kvartal.

Det er helt op til dig selv, hvad du vil fokusere på i din anmeldelse. Det kan være leveringstid, saltets smag, saltkrukkernes design, vores service eller noget helt andet. Herunder kan du se et par eksempler på, hvordan andre har bedømt os:

 

Som skrevet vil der blive trukket én vinder hvert kvartal, og den første saltvinder vil blive fundet d. 1. marts 2018. Vi glæder os meget til at begynde at sende præmier ud, og vi håber selvfølgelig, at det kan give dig endnu mere lyst til at dele din oplevelse af os og vores produkter med andre. Du har måske set det, men du har også mulighed for at bedømme os og saltet på vores Facebook-side eller direkte inde på produkterne her på shoppen. Muligheder som mange allerede har benyttet sig – og det er vi rigtig glade for!