0 - 0,00 kr.

Tellicherry Peberpose

49,00 kr.

Peber er – sammen med salt – den sidste tilføjelse til måltidet inden servering. Hvis du vil have den bedste smag, skal du bruge Marisol® Tellicherry Peberpose, som er sort peber af højeste kvalitet fra Indien. De nøje udvalgte stenfrugter håndhøstes og soltørres i bjergene ved Malabarkysten. Det kan smages! Resultatet er helt naturligt, aromatisk og lækkert peber, som er den perfekte tilføjelse til dit næste måltid.

Køb en peberpose med 70g kværnet peber, så er du sikker på altid at have velsmagende peber lige ved hånden. Du kan både bruge peberet til genopfyldning af dit Salt og Peber Sæt eller direkte fra den smarte genlukningspose, som bevarer smagen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2582 Kategori:

Beskrivelse

Selvom peber tidligere har været et eftertragtet og værdifuldt krydderi, har det desværre fået et lidt kedeligt skær (læs mere i “Den store krydderiguide”). Det vil vi lave om: Tellicherry Peber fra Flaky.dk har en intens og frugtig aroma, som bringer dit måltid til nye højder. Drys de lækre og flotte Tellicherry peberkorn på dit måltid for at forbedre både smagen og det visuelle udtryk.

Tellicherry peber produceres i bæredygtige landbrug i den sydvestlige delstat Kerala i Indien, hvor det nænsomt bliver håndhøstet i udvalgte krydderihaver. Det betyder, at du kan nyde det bedste peber fra Flaky.dk med god samvittighed. Og når først, du har smagt det groft kværnede peber, vil du aldrig gå tilbage til normalt stødt peber.

Hvis du vil have en fyldig pebersmag i din mad, skal du tilsætte peberet fra peberposen så tidligt i madlavningen som muligt. Hvis du derimod vil nøjes med den velduftende aroma, kan du vente med at drysse peber på til lige inden serveringen. Bestil din Peberpose med det samme, så kan du hurtigt tage den i brug i din madlavning. Fragten betaler vi for, og vi sørger for, at fragtmanden skynder sig hjem til dig. Aldrig igen et måltid uden et drys Tellicherry Peber!

Yderligere information

Vægt0,07 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tellicherry Peberpose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *