0 - 0,00 kr.

Om Flaky.dk

Flaky.dk er ikke bare en webshop! Det er Jacob Juul Petersen og Alexander Overgaard, der står bag, og du kan altid skrive eller ringe til os, hvis du måtte have nogle spørgsmål. Vi har en passion for at sælge salt – og vi bestræber os på at sælge det bedste havsalt online. Derfor føler vi os også overbeviste om, at du vil blive glad for at handle med os. Vi føler os faktisk så overbeviste, at vi har valgt at udvide returretten fra de normale 14 dage til hele 30 dage. Så hvis dit køb ikke lever op til dine forventninger, eller hvis det – imod forventning – blev en upopulær gave, så er det selvfølgelig ikke noget problem at få din vare byttet hos os. Det er også helt sikkert at handle på vores webshop: Både vores side og vores betalingsmodul er SSL-certificeret. Det betyder, at dine data bliver krypteret, så de ikke er tilgængelige for uvedkommende. Vi er desuden også registreret ved Fødevarestyrelsen, så du altid kan finde vores seneste kontrolinformation her. Vi gør også vores bedste for, at vores salt kommer så godt frem til dig som overhovedet muligt. Vi sikrer din forsendelse ved at pakke det i en passende papkasse, som herefter får en tilstrækkelig mængde beskyttende træuld ned i, så eventuelle stød eller slag i forbindelse med fragten bliver reduceret. Vi pakker også din ordre, så den er nem at give videre som gave. Det gør vi bl.a. ved ikke at lægge en ordrebekræftelse i, hvor der står et beløb på. Det betyder, at du ikke behøver åbne forsendelse for at pille fakturaen ud, men kan blot give den som gave eventuelt pakket ind i indpakningspapir. Bestiller du blot en enkelt Flos de Sal Saltpose, så vil den blive sendt i en beskyttende boblekuvert. Skulle uheldet alligevel være ude, og din Flos Salis Saltkrukke er gået itu under fragten, så finder vi selvfølgelig en løsning, så du får sendt en ny. Derfor vedlægger vi også altid vores visitkort sammen med vores forsendelse, så du har vores kontaktoplysninger lige ved hånden, hvis der måtte være et problem med din levering. Er alt derimod som det burde være, så kan du jo passende bruge kortet til at henvise venner eller familie til Flaky.dk, hvis du mener, at de også kunne få glæde af vores flagesalt. Du kan selvfølgelig også bare ligge visitkortet i skuffen, så du ved, hvor du skal søge hen, når dit saltlager er ved at være tomt. Vi elsker kunder, der vender tilbage til Flaky.dk!

Produkter fra Flaky.dk klar til levering.
Alexander Overgaard og Jacob Juul er ejerne bag Flaky.dk

Et besøg hos Marisol

Ideen til Flaky.dk udsprang af en ferie til Algarvekysten i Portugal. Her besøgte vi saltbassinerne ved naturreservatet Ria Formosa, hvor Atlanterhavet naturligt løber ind. Ved et tilfælde faldt vi i snak med, hvad der ville vise sig at blive vores kommende saltleverandører, Marisol. Efter en hyggelig snak med dem om deres virksomhed, produktionsmetoder med strenge krav til det gode håndværk og bæredygtighed, saltets særegenhed og vigtigst af alt, hvor vi kunne købe det henne, så vi også kunne nyde det gode salt, når vi kom til Danmark igen, stod det klart for os, at det ikke ville blive sidste gang, vi snakkede med dem. Marisols daværende salg i Danmark var meget begrænset, da det kun var hos en fysisk butik, man kunne købe deres salt. Vi blev imidlertid så betaget af deres unikke flagesalt og deres traditionsbundne historie, at vi mente, at deres produkter skulle være tilgængelige i hele Danmark. Det er også en af grundene til, at vores valg faldt på en online butik fremfor en fysisk butik. En anden af grundene kommer senere. Efter vores tilbagevenden til Danmark og nogle gode telefonsamtaler med Marisol var vi stadig sikre på, at det ville være en unik service at tilbyde eksklusivt gourmetsalt fra Atlanterhavet til hele Danmark. Dermed blev Flaky.dk en realitet.

Marisols hovedkontor

Ria Formosa naturpark

Vores navn blev inspireret af en sætning fra vores leverandøres hjemmeside, som, vi synes, indrammede saltet perfekt:

“The cream of the crop, Marisol Flor de Sal is the thin, glistening layer of flaky crystals that forms at the surface of the traditional saltpans in southern Portugal’s Ria Formosa and Castro Marim nature reserves” (https://www.marisol.biz/en/sea-salt/flor-de-sal.html, vores kursivering).

Flaky kan oversættes direkte til flager eller flaget, som netop er en vigtig årsag til, at Marisols Flor de Sal adskiller sig fra almindeligt havsalt. Vi er helt med på, at det også kan betyde noget helt andet at være flaky – såsom excentrisk, skør, upålidelig eller doven – men vi garanterer dig, at det eneste, der er flaky ved Flaky.dk, er vores havsalts unikke flagestruktur.

Digitale saltsælgere

En anden grund til, at vi valgte at gå ind i E-handel er, at vi i forvejen lever af at lave digital markedsføring. Det gør vi i vores virksomhed Bukephalos Media ApS, hvor vi hjælper virksomheder med deres digitale profilering. Derfor tog vi en nærliggende beslutning om, at vi også selv burde drage nytte af vores kompetencer. Og hvad bedre end at få gjort det gode blomstersalt fra Portugal tilgængeligt for så mange som muligt? Når det er sagt, så ved vi også godt, at en hjemmeside altid kan blive endnu bedre. Hvis du har kommentarer, forslag, ris eller ros, så inviterer vi dig til at bruge vores kontaktformular, så oplevelsen af Flaky.dk kan blive så god som mulig.

Når du handler på Flaky.dk, betyder det dermed også, at du indirekte handler med Bukephalos Media, men det betyder ikke noget for dig. Helt konkret betyder det blot, at Bukephalos Media ApS er vores juridiske navn, hvor Flaky ApS blot er en registreret enhed i det selskab. Bliv derfor ikke forvirret, hvis du ser Bukephalos Media og Flaky nævnt sammen. Det er blot sådan virksomheden er skruet sammen, og det er selvfølgelig stadig helt sikkert at handle med os af den grund!