0 - 0,00 DKK

Gourmetpakken

999,00 DKK

Gourmetpakken er for dig, der elsker god smag. Du bruger salt og peber til at smage til og ved, at det skal være af den højeste kvalitet. Og Gourmetpakken er helt perfekt som værts- eller værtindegave!

Flor de Sal, blomsten af salt, er håndhøstet flagesalt fra Algarvekysten i Portugal. Ved kun at høste på dage, hvor forholdene er helt perfekte, sørger man for kun at få de bedste saltkrystaller, der har den helt rette, let knasende konsistens og unikke smag af mineraler som calcium, kalium og magnesium. En perfekt tilføjelse til dit måltid. 

Tellicherry Peber er sort peber af allerhøjeste kvalitet fra Indien. De bedste stenfrugter bliver håndplukket og soltørret ved bæredygtige landbrug på Malabarkysten. Tellicherry Peber har en intens og frugtig aroma, som giver en udsøgt smag.

Gourmetpakken indeholder:

Du sparer 224,- i forhold til normalprisen. 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Både flagesalt og peber kommer i keramikkrukker i flot design, som er en perfekt tilføjelse til dit køkken og spisebord. Genopfyldningposerne kan bruges som de er, fordi de kommer i en smart genlukningspose. De kan også bruges til at fylde krukkerne op, når de er ved at løbe tør for salt.

Både salt og peber er helt fri for tilsætning og kemisk produktion, og det bliver kun høstet i hånden på en naturlig måde. Det kan smages! Peber og flagesalt er begge velegnet som afslutningen på enhver anretning – både for smagen og det visuelle udtryk.

Gourmetpakken sikrer, at du har både har salt til dig selv og til en værts- eller værtindegave. Når du køber dette saltsæt, kan du give en værtsgave, som uden tvivl vil falde i god jord.

Opbevaring

Krukkerne og genlukningsposerne hjælper med at holde på smagen, men sørg for at opbevare dit salt og din peber tørt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gourmetpakken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *