0 - 0,00 kr.

I 2020 solgte vi vores sidste flagesalt i Flaky.dk-regi. Vi fik solgt det sidste salt fra lageret, og vi besluttede i den forbindelse, at vi ikke ville fylde det op igen.

Dermed blev det afslutningen for Flaky.dk og vores grønne containerlager, som vi troligt pakkede jeres leverancer i – i både høj solskin og frostgrader.

Vi kunne ikke formå at gøre forretningen rentabel, og derfor valgte vi, at det måtte være det rigtige at slutte projektet. På trods af, at vi havde det rigtig sjovt med og også selvom, vi havde en fast kundegruppe, som elskede vores salt. Derfor var det også en sørgmodig beslutning, men her knap et år senere, så er vi stadig sikre på, at det var den rigtige.

Til de af vores kunder, der savner det gode portugisiske flagesalt, så kan vi desværre ikke gøre så meget andet, end at henvise til andre butikker. Hvis du søger på Google efter ”Flos Salis Marisol”, så er det pt. muligt at finde en række internationale forhandlere, der sælger det samme salt, som vi gjorde.

Og hvad bruger vi så vores nyvundne tid på efter ikke længere at drive Flaky.dk?

Vi har stadig fuld gang i vores digitale markedsføringsbureau, hvor vi – med væsentlig større succes end Flaky – hjælper vores kunder med at tjene flere penge gennem online markedsføring.

Derudover har vi også stadig gang i alternative sideprojekter, som vi kan bruge til at eksperimentere med, som vi gjorde med Flaky.dk. Vi laver bl.a. guides til at købe indershorts. Vi scorer voksenpoint på Voksenblog.dk. Vi skriver stadig lidt om salt på Saltbloggen.dk. Og vi anmelder og skriver om bøger på Litteraturbloggen.dk.

 

Tusind tak for at have været med på vores rejse. Tusind tak til alle de fantastiske kunder, som vi nåede at have. Tusind tak for alle de gode anmeldelser. Og tak til alle vores samarbejdspartnere.

Stafetten er hermed givet videre til de næste, der vil gøre fantastisk og bæredygtigt flagesalt tilgængeligt i Danmark.

 

Vi har valgt at beholde siden, fordi vi ikke vil afvise, at vi engang i fremtiden vil genoplive projektet. Det kan dog også være, at vi vælger at bruge siden til helt andre formål. Under alle omstændigheder håber vi, at du stadig vil følge med i ny og næ.