0 - 0,00 DKK

Salt og Peber Sæt

(1 kundeanmeldelse)

399,00 DKK

Det er salt og peber, der giver dit måltid dens fulde dybde.

Vil du have, at hvert måltid og hver en bid skal være noget særligt? Så må du have dit eget Salt og Peber Sæt fra Flaky.dk. De flotte glaserede stentøjskrukker er nænsomt blevet fyldt med det bedste flagesalt og Tellicherry Peber. Både salt og peber høstes med håndkraft med en naturlig og bæredygtig metode. Når du nyder flagesalt og peber fra Flaky.dk, kan du gøre det med god samvittighed.

Og når maden er ryddet fra bordet, vil sættet blive ved med at give et smagfuldt udtryk til din boligindretning.

Flaky.dk’s Salt og Peber Sæt er et must for din anretning og indretning.

Køb et Salt og Peber Sæt, så du altid er sikker på at have god smag lige ved hånden. Krukkerne holder på smagen og sikrer en hygiejnisk løsning til dit spisebord.

Salt og Peber Sættet indeholder:

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3159 Kategori:

Beskrivelse

Tellicherry Peber:

Vores Tellicherry peber kommer fra den afsidesliggende regnskov ved Malabarkysten i Kerala, Indien. Peberet er dyrket i små krydderihaver, hvor peberkvaliteten er ekstraordinær høj. Derfor er høstprocessen også ekstra nænsom. Det betyder bl.a., at alle frugterne er håndplukket og tørret i solen, før de nænsomt ender i vores Salt og Peber Sæt.

Når først du har smagt smagfuld Tellicherry peber fra vores salt og peber sæt, vil du ikke gå tilbage til normal sort peber.

Flor de Sal Flagesalt:

Saltet i saltkrukken er vores bedste flagesalt, så du er sikker på at få den bedste kvalitet, når du køber et salt og peber sæt. Flor de Sal er blomsten inden for salt, og vores udgave er håndhøstet ved Portugals kyst efter naturlige og bæredygtige principper. Det kan smages og føles! Du finder ingen tilsætning eller kemisk produkt – kun kvalitetssalt, der er rigt på mineraler.

Flagesaltet vil få dig til at ærgre dig over normalt bordsalt, når først du har prøvet det.

Opbevaring:

Salt og peber sættet kommer i praktiske saltkar og peberkar, som holder på smagen. Du skal blot sørge for at opbevare dem tørt og omkring stuetemperatur, så klarer de keramiske saltkar og peberkar resten.

Yderligere information

Vægt0.5 kg

1 anmeldelse af Salt og Peber Sæt

  1. Simon

    Efter at have ejet salt og peber-sættet fra Flaky i nogle måneder, kan det beskrives med ét ord: Uundværligt. Både salt og det velsmagende Tellicherry peber sikrer, at mine måltider opnår deres fulde potentiale, og de stilede stentøjskrukker er en genial tilføjelse til mit spisebord. Tak til Flaky!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *