0 - 0,00 kr.

Flos Salis Saltkrukke

(4 kundeanmeldelser)

Fra 249,00 kr.

Når salt ikke bare skal være salt, så prøv Marisol® Flos Salis. Det er en serie af flotte glaserede stentøjskrukker, som nænsomt er blevet fyldt op med det smagfulde Flor de Sal flagesalt fra Portugal. Saltet er høstet med håndkraft på en naturlig og bæredygtig måde ved Algarvekysten. Flor de Sal – blomsten af salt – er, som navnet indikerer, det fineste havsalt, der giver prikken over i’et til alle anretninger. Gør hvert måltid til noget særligt med naturligt og knasende sprødt flagesalt fra vores Flos Salis-serie. Det smelter på tungen som et snefnug!

Vælg her, hvilken størrelse Flos Salis Saltkrukke du vil have. Du kan få en mellemstørrelse saltkrukke med 225g Flor de Sal eller en stor saltkrukke med 340g af det lækre havsalt – eller måske én af hver, så der både er til køkken og spisebord.

(Saltske og flagesalt medfølger)

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Det er selvfølgelig ikke kun saltet, der er produceret med respekt for traditionerne og godt håndværk. Marisols Flos Salis Saltkar bliver lavet i hånden hos et keramisk værksted, der har udøvet håndværket i flere generationer. Derfor er der heller aldrig to saltkar, der er 100% ens. Saltkrukkerne kommer med et aftageligt låg, hvor man kan placere en mængde salt, der passer til dagligdagen, mens det resterende havsalt ligger velopbevaret inde i krukken, hvor der også er plads til en Flos Salis Saltske. Det sikrer dig også nem genopfyldning, når den er ved at være tom!

Prøv vores Flos Salis-serie fra Marisol®, hvis du forlanger lidt mere af hverdagen. Flagesaltet smuldrer mellem fingrene, smelter på tungen og bringer det sidste vigtige element til dine retter – samtidig passer den tidløse stentøjskrukke til enhver borddækning. Køb nu og vælg den variant, som passer dit behov, så har du saltet i hånden inden for 1-2 hverdage.

Vores flagesalt er naturligvis uden tilsætning eller kemisk tilsætning. Derfor er Marisol®s havsalt også vegan- og koshercertificeret blandt andre kvalitetsstempler.

Yderligere information

VægtN/A
StørrelseN/A
Størrelse

Mellem (225g), Stor (340g)

4 anmeldelser af Flos Salis Saltkrukke

 1. Inger

  Godt produkt. Fin og brugbar krukke. Hurtig levering.

 2. Susanne Hviid Hansen

  Rigtig godt produkt. Den perfekte værtindegave

 3. Anne

  Flaky’s gourmetsalt har givet mig et helt andet forhold til salt! Det smager simpelthen bedre end almindeligt kedeligt salt – og så er den smukke krukken et elegant element i indretningen af mit køkken. Jeg bruger også Flaky’s saltkrukken som værtindegave – jeg har et lille lager stående, så jeg altid er klar!

 4. Henrik

  Denne salt løfter et almindeligt måltid til en overraskende oplevelse af sprudlende velsmag

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *