0 - 0,00 kr.

Gourmetsalt

Gourmetsalt skal være noget ud over det sædvanlige. Det skal være smagfuldt. Det skal vække appetitten. Det skal føles rigtigt og det skal se indbydende ud. Man spiser som bekendt både med munden og øjnene. Det skal ikke være så hårdt, at det gør ondt i tænderne. Men det skal ikke være så fint, at det mister sin struktur og konsistens i første berøring med maden. Der skal med andre ord være mange elementer, der går op i en højere enhed, før salt for alvor bliver en gourmetoplevelse.

Gourmetsalt fra Atlanterhavet

Vælg derfor din gourmetsalt med omhu! Prøv vores Flor de Sal flagesalt fra Marisol®, som udelukkende høster deres havsalt i hånden på en bæredygtig måde uden brug af tilsætning eller kemisk produktion. Marisol® benytter en grundig og traditionsrig måde at producere havsalt på. Og det kan både smages og føles! Flor de Sal er den mest delikate del af havsaltet – deraf navnet “blomstersalt”. Den unikke type salt kan kun produceres i en begrænset mængde, fordi det kun er det øverste lag af krystaliserede saltflager, der lever op til denne betegnelse. På denne måde minder gourmetsaltet fra Marisol også meget om snefnug: Det knaser mellem fingrene og smelter på tungen! I saltets unikke fugtighed minder det også en smule om snefnug, da Marisols Flor de Sal indeholder en unik “mother liquor”. Det er den mængde fugt, som stadig ligger tilbage med flagesaltet efter, det er krystalliseret, og det er det, der er med til at give saltet fra Flos Salis-serien sin eftertragtede smag – det er også denne væske, der gør gourmetsaltet rigt på mineraler.

Tellicherry peber

Når du har fået fat i det helt rigtige gourmetsalt, mangler du kun en ting: Peberet. For at kunne give dine måltider den helt rigtige smag, er peber uundværligt: Med Tellicherry peber fra Indien får du peber med en frugtig og kraftig aroma. Produktionen er selvfølgelig bæredygtig og helt naturlig: Stenfrugterne håndplukkes og tørres i solen. Produktionen foregår i regnskoven ved Malabarkysten, hvor forholdene er de helt rigtige.

Køb gourmetsalt og peber fra Flaky.dk og bring dit måltid til nye højder!

Viser alle 6 resultater