0 - 0,00 DKK

Leder du efter den perfekte mandelgave eller julegave, så er du kommet til det rigtige sted. Lækkert gourmetsalt falder i manges smag og bliver brugt flittigt af de fleste – lige fra bedsteforældrene til grillmesteren, mini-kokken og bage-entusiasten.

Vores gourmetsalt er først og fremmest en forkælelsesgave. Der ligger en stor forkælelse i at modtage en specialvare, som er fremstillet under gode forhold, og som adskiller sig betydeligt fra det salt, du finder på hylderne i supermarkedet. Vores flagesalt er yderst velsmagende og smelter behageligt på tungen. Og så kommer vores salt i flotte håndlavede krukker, som passer ind i de fleste hjem.

Flor de Sal er produceret med respekt for naturen og de mennesker, som høster saltet. Mens effektivisering er et ord, du fx hører i sammenhæng med produktion af tøj, mad og salt, så produceres vores gourmetsalt efter gamle traditioner – som er blevet traditioner af en grund. Vi tror på godt håndværk, og godt håndværk tager tid.

Dernæst er den gourmetsalt, du finder hos Flaky.dk en brugbar gave – vi bruger alle salt i højere eller mindre grad. Vi kender alle følelsen af at få en fin gave, men som vi desværre ikke får brugt. Det slipper du for her. Vores flagesalt får du eller din familie og venner med garanti brugt.

Danskerne elsker salt (se hvorfor her) og vi bruger det generøst i vores madlavning og bagværk hver evig eneste dag. Så hvorfor ikke overraske en kæreste, mor eller ven med en gave, som bringer glæde i hverdagen. Og så holder gaven i lang tid. Saltet spises over en længere periode, mens krukken bliver stående, så længe du passer på den. Og så har vi heldigvis genopfyldningsposer, så krukken ikke behøver at stå tom.

Salt er den gode mandelgave og julegave

Vores saltkrukke er den perfekte mandelgave og julegave, fordi den giver køkkenet, hverdagens madlavning og spisebordet et løft. Saltkrukken pynter i køkkenet, men begår sig også godt på spisebordet – så kan dig og dine gæster salte maden efter behov.

Vores salt kommer indpakket, og du behøver ikke pakke gaven om inden, du giver den videre, fordi du får din faktura på mail.