0 - 0,00 DKK

Skriv til os

Mere information

Vi gør vores bedste for, at alle de nødvendige informationer kan findes på siden. Vores ofte stillede spørgsmål, info om flagesalt og blog forsøger således at give dig alt det, du har brug for, så du kan få det bedste ud af dine måltider. Men det betyder ikke, at vi ikke gerne vil høre fra dig!

Har du spørgsmål om produkter, priser eller andet? Har du brug for at vide mere om vores salt? Har du en forespørgsel til os? Er der i det hele taget noget, vi kan hjælpe dig med, så skriv eller ring endelig til os!

Hvis du vil lære mere om os, inden du kontakter os, kan du læse om det tilfældige møde i Portugal som siden udviklede sig til Flaky.dk lige her.
Bemærk: Ingen salg fra adressen.

Telefon: 71 99 97 11

Mail: info@flaky.dk

Telefontider: Alle hverdage 10.00-17.00

Adresse: Sjællandsvej 4, 5400 Bogense

CVR: 38829343

B2B-salg

Er du interesseret i at benytte vores produkter i din virksomhed? Enten til internt brug eller videresalg? Kontakt os med det samme, så vi kan lave et stærkt samarbejde, der sætter et unikt præg på din forretning.

Vores produkter er oplagte som firmagaver til alle typer virksomheder og medarbejdere. Men hvis du er i restaurationsbranchen, så giver vores salt og peber dig en unik mulighed for at trække fra konkurrenterne. Ring eller skriv til os med dine behov og tanker.

Kontor