0 - 0,00 DKK

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af:

Flaky ApS

Sjællandsvej 4, 5400 Bogense
CVR: 38829343
Mail: info@flaky.dk
Tlf.: 71999711

Cookies

Flaky.dk anvender cookies:

Vi gør alle besøgende opmærksomme på vores cookie-brug, og ved fortsat brug af siden accepterer du denne anvendelse. Vi bruger cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Med cookies kan vi være med til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af vores site. Det betyder bl.a., at dine præferencer bliver gemt.
  • Trafikmåling: Vores brug af cookies betyder også, at vi indsamler anonym statistik, som vi kan bruge til at gøre oplevelsen af siden endnu bedre. Og bruge til at sikre, at vores server kan håndtere trafikken.
  • Annoncering: Vi bruger cookies i forbindelse med at levere relevante og meningsfyldte annoncer samt til at spore effektiviteten af disse.

Disse tre punkter er formålet for vores cookiebrug. En cookie er en tekstfil, der bliver gemt i din browser. Den indeholder informationer om din ageren og kan ikke indeholde virus. Fra Flaky.dk deles cookies med tredjepart: Google-services (Analytics og AdWords) samt andre markedsføringsplatforme (Facebook Pixel og MailChimp).

Du kan lære mere om, hvordan du sletter og undgår cookies her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Flaky.dk bruger cookies til at indsamle data til vores statistik- og analyseværktøjer (Google Analytics, AdWords og Facebook Pixel), så vi ved, hvor mange der bruger vores side, og hvordan de bruger den. Denne information er anonym. Desuden indsamler vi geografisk og demografisk statistik, som vi bruger til at forstå vores målgruppe, så vi i højere grad kan forstå vores målgruppe og forbedre vores indhold.

Vil du fravælge cookies fra Google Analytics, kan du følge dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

En cookie bliver slettet af sig selv efter et bestemt tidsinterval, men den bliver fornyet hver gang, du anvender vores hjemmeside – du kan dog altid selv slette dem manuelt. Hvis du vil have mere dybdegående information om disse små tekstfiler, så kan du læse mere her: https://minecookies.org/information-om-cookies/

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Flaky.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i en efterfølgende periode på 24 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang – eller gøre brug af reklamations-/returret. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Tilmeld nyhedsbrev”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@flaky.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Bambora) og til håndtering af dine køb (Dinero). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Flaky ApS
CVR-nr. 38829343
Sjællandsvej 4
5400 Bogense
Tlf.: 71999711
E-mail: info@flaky.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 24 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Flaky ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.