0 - 0,00 DKK

Flor de Sal Saltpose

(3 kundeanmeldelser)

Fra 49,00 DKK

Salt er ofte den sidste lille detalje, der kommer på maden, inden den spises. Brug derfor vores Marisol® Flor de Sal, som er det lækreste flagesalt fra Atlanterhavet. Det er helt fri for tilsætning og kemisk produktion, og det bliver kun høstet i hånden på en naturlige måde. Og det kan smages! Det delikate havsalt er velegnet som afslutningen på enhver anretning – både for smagen og det visuelle udtryk.

Køb en pose Flor de Sal med 250g eller 100g flagesalt, så har du altid lige den sidste vigtige detalje til maden ved hånden. Saltposen kan bruges, som den er, da den kommer i en smart genlukningspose, som er inde bag den fine stofpose, eller den kan bruges til at fylde din Flos Salis Saltkrukke eller andre saltkar op igen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Flor de Sal er bogstaveligt talt cremen af havsalt, fordi det kun er det øverste og bedste lag af havsaltet, der får denne betegnelse. Blomstersaltet, som det kan oversættes til, er ikke kun smagfuldt, men det er også produceret med respekt for traditionerne og naturen, fordi Marisol® er opsat på at efterlade et så småt økologisk fodaftryk, som overhovedet muligt.

Når du forventer noget helt særligt af dit gourmetsalt, så prøv det naturlige Flor de Sal fra Atlanterhavet, der bliver høstet med håndkraft, når vejrforholdene er helt optimale. Det vil du ikke fortryde! En af de helt naturlige fordele ved at anvende Flor de Sal i sin madlavning er, at den kraftige saltsmag gør, at man kan anvende mindre salt i sin tilsmagning, men stadig få samme effekt. Køb en saltpose med 250g eller 100g, så har du enten til at fylde din Flos Salis-krukke op igen, lave dit eget urtesalt eller bruge det direkte fra posen.

Yderligere information

Vægt0.26 kg
Størrelse

100g, 250g

3 anmeldelser af Flor de Sal Saltpose

  1. Line Rude

    Jeg kan varmt anbefale Flakys Flor de sal salt. Det er ganske enkelt det bedste salt jeg har smagt! Derudover er jeg imponeret over, hvor lidt salt der skal tilføres i maden for, at den salte smag kommer frem. Hvis ikke du har smagt det, så gør dig selv en tjeneste og bestil en pose salt.

  2. Joachim

    Det smager bare lidt bedre end andre saltprodukter, og så har det en lækker konsistens. Også rigtig flot, hvis man har saltkrukken i køkkenet.

  3. Henrik

    Selv det ypperste måltid bliver shaky uden et lille drys af flaky. Smag og konsistens gør alt andet salt til noget meget ordinært

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *