0 - 0,00 kr.

Flos Salis Ske

(1 kundeanmeldelse)

19,00 kr.

 

Med vores Flos Salis Ske får du fuldendt dit Salt og Peber Sæt. Den passer perfekt til vores Flos Salis-krukker både visuelt og i praksis. Det kan være praktisk med en ske, der matcher krukken, hvis du ikke ønsker snavsede fingre i din delikate flagesalt eller peber, men den kan også bruges som en fin lille gimmick, hvis du fx skal anrette foran dine gæster og lige skal afslutte med en smule gourmetsalt på toppen.

Bestil en Flos Salis Ske, hvis du mangler en til at fuldende dine krukker – vælg mellem hvid og sort.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Den hvide stentøjsske er – ligesom vores saltkrukke – håndlavet efter traditionsrige principper. Det betyder, at du får en unik saltske, der holder din salt- og peberhygiejne og -stil i top.

Bestil en Flos Salis Saltske til salt eller peber her.

Kulinariske oplevelser handler ikke kun om smag! Det er vigtigt, at det ser indbydende ud, dufter dejligt og føles rigtigt. Derfor er det lige så vigtigt, at det sidste element, der kommer på maden, inden den spises, bidrager til gourmetoplevelsen. Flos Salis Saltskeen komplimenterer gourmetsalt, fordi den viser, at du ikke har tænkt dig at overlade noget til tilfældighederne. Den er elegant udformet, ligger godt i hånden med sin glasering, og så er den praktisk! Praktisk, fordi den hjælper dig med den rette dosering, og fordi den sikrer dig bedre hygiejneforhold.

Yderligere information

Vægt0,01 kg
Størrelse8,5 × 2 × 1 cm
Farve

Hvid, Sort

1 anmeldelse af Flos Salis Ske

  1. Alex

    Saltskeen kan ved første øjekast virke overflødig, men jeg må indrømme, at den virkelig er en praktisk forlængelse af saltkrukken. Jeg lader blot skeen ligge inde i krukken, og så er det nemt at få salt op på låget, når der er behov for det – især rart når der er gæster! Det er også praktisk, når vi ved nogle lejligheder har låget et andet sted fra krukken (for at have to “saltdepoter” på bordet), så folk slipper for at stikke hele hånden ned i krukken.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *