Gourmetsalt

Gourmetsalt skal være noget ud over det sædvanlige. Det skal være smagfuldt, føles rigtigt og se indbydende ud. Det skal vække appetitten – og man spiser jo som bekendt både med munden og øjnene. Det skal ikke være så hårdt, at det gør ondt i tænderne, og det skal ikke være så fint, at det mister sin struktur og konsistens i første berøring med maden. Der skal med andre ord være mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, før salt for alvor bliver en gourmetoplevelse.

Gourmetsalt fra Atlanterhavet

Vælg derfor din gourmetsalt med omhu! Prøv vores Flor de Sal flagesalt fra Marisol®, som udelukkende høster deres havsalt i hånden på en bæredygtig måde uden brug af tilsætning eller kemisk produktion. Og deres grundige og traditionsrige måde at producere havsalt på kan smages og føles! Flor de Sal er den mest delikate del af havsaltet – deraf navnet “blomstersalt” – som kun kan produceres i en begrænset mængde, fordi det kun er det øverste lag af krystaliserede saltflager, der lever op til denne betegnelse. På denne måde minder gourmetsaltet fra Marisol også meget om snefnug: Det knaser mellem fingrene og smelter på tungen! I saltets unikke fugtighed minder det også en smule om snefnug, da Marisols Flor de Sal indeholder en unik “mother liquor”. Det er den mængde fugt, som stadig ligger tilbage med flagesaltet efter, det er krystalliseret, og det er det, der er med til at give saltet fra Flos Salis-serien sin eftertragtede smag – det er også denne væske, der gør gourmetsaltet rigt på mineraler.

Viser alle 3 resultater